bestellen

DICHTBUNDELTJE MAN IN HET LICHTZWART

Wil je het dichtbundeltje Man in het Lichtzwart bestellen? Leuk. Het is een klein boekje: A6 formaat, 40 blz. 5,00. De opbrengst gaat naar Theatergroep La Duca

DICHTBUNDEL SPORTGEDICHTEN

Wil je de dichtbundel Sportgedichten bestellen? Leuk. Klik op de knop hieronder om het bij mij te bestellen of bestel het bij elke boekhandel in Nederland voor €21,10 

ISBN: 9789464480627


BOEK BIK BOOM BEN

Wil je het boek bik boom ben bestellen? Leuk. Het boek is uitgevoerd in hardcover en helemaal in kleur geïllustreerd. Klik op onderstaande knop om me een mail te sturen. Zet in het onderwerp 'bik boom ben bestellen' en in je mail je naam en adres. Ik zorg dat het boek dan naar je toekomt en daarna stuur ik je een Tikkie via de mail.

Kosten boek: €15,00 (inclusief bezorgkosten)

BOEK SULTANS

Wil je het boek Sultans bestellen? Leuk! Daar krijg je zeker geen spijt van. Klik op onderstaande knop om me een mail te sturen. Zet in het onderwerp 'Sultans bestellen' en in je mail je naam en adres. Ik zorg dat het boek dan naar je toekomt en daarna stuur ik je een Tikkie via de mail.

Kosten boek: €15,00 (320 pagina's, inclusief bezorgkosten)

CD's

Cd's bestellen? Klik op onderstaande knop om me een mail te sturen. Zet in het onderwerp 'cd bestellen' en in je mail je naam, adres en welke cd je wilt. Ik zorg dat de cd dan naar je toekomt en daarna stuur ik je een Tikkie via de mail.